Takaisin

Ihastus ja Turvesauna suolasaippuat

22,00 

Rakkausboksi.fi esittelee uuden lisätuotteen, Onnenpussin ”Ihastus” ja ”Turvesauna” suolasaippuat. Ihastus-suolasaippua, hurmaavalla kukkaistuoksullaan, on täydellinen valinta naisille, tarjoten pehmeää ja raikasta ihonhoitoa. Se on vegaaninen, palmuöljytön ja sopii kaikille ihotyypeille. Turvesauna-suolasaippua, puolestaan, on suunniteltu miehille, yhdistäen eukalyptuksen, rosmariinin ja patsulin syväpuhdistavat ja rentouttavat ominaisuudet. Molemmat saippuat ovat ihanteellisia lisäyksiä Rakkausboksin hemmotteleviin kokonaisuuksiin, tuoden luonnollista hoitoa ja hyvinvointia jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniin. Lisää tämä setti Rakkausboksiisi tuomaan lisää twistiä ja romanttista tunnelmaa – kun toinen pesee toisen, jokainen hetki muuttuu erityiseksi.

PAKETTI SISÄLTÄÄ
ps, voit ostaa myös saippuat pelkästään.
Ne toimitetaan myös laadukkaasti sinulle kotiin ihanassa paketissa.

1 x Onnenpussi Ihastus saippua:
Onnenpussin suolasaippua tuo ihastuksen tunteen suoraan ihonhoitorutiineihisi – puhdistava ja virkistävä, se on päivittäinen muistutus siitä, että jokainen hetki voi olla täynnä ihastusta.
1 x Onnenpussi Turvesauna Suolasaippua:
Puhdista ja elvytä ihoa suomalaisen saunan lämpöä ja turpeen syväpuhdistavaa vaikutusta henkivällä suolasaippualla.

Lisätietoa tuotteista:

Onnenpussi Ihastus Suolasaippua 120g: Koe Onnenpussin Ihastus Saippuan lumoava kukkaistuoksu, joka leijailee pehmeän raikkaana ja makeana. Tämä suolasaippua on ihanteellinen ihon päivittäiseen hemmotteluun ja hoitoon. Se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, ja on erityisen hyväksi kuivalle ja atooppiselle iholle. Miedosti kuorivan vaikutuksen ja merisuolan mineraalit pitävät yllä ihosi kosteustasapainoa, neutraloivat hajuja ja ehkäisevät epäpuhtauksia. Vaahtoava, riittoisa koostumus tekee siitä pitkäkestoisesti ihastuttavan ihonhoitotuotteen, joka on vegaaninen ja palmuöljytön.

Onnenpussi Turvesauna Suolasaippua 120g: Tämä saippua on suunniteltu tarjoamaan palanen suomalaista sauna-elämystä jokapäiväiseen ihonhoitoon. Sen koostumus on rikastettu kotimaisella hoitoturpeella, joka syväpuhdistaa ja rentouttaa ihoa, eukalyptuksen tarjoamalla raikkaudella ja rosmariinin kevyellä tuoksulla höystettynä. Patsulin ripaus täydentää luonnollisen aromin. Suolasaippuan mineraalit ylläpitävät ihon kosteustasapainoa, neutralisoivat hienhajua ja vähentävät näppyjen muodostumista. Se on miedosti kuoriva, tekee ihostasi silkkisen pehmeän ja sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja atooppiselle. Vegaaninen ja palmuöljytön koostumus on riittoisa ja vaahtoaa miedosti, tarjoten näkyviä tuloksia jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Kysymyksiä tilaukseen liittyen?

Katso usein kysytyt kysymykset

Tuotearvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Samankaltaisia tuotteita

Sydänkynttilä Kerma

Kerma, 8 cm. Jokainen kynttilä on valmistettu huolella ja rakkaudella.

8,50  LisääLisätty

Sydänkynttilä Aprikoosi

Aprikoosi, 8 cm. Jokainen kynttilä on valmistettu huolella ja rakkaudella.

8,50  LisääLisätty

Henkilökohtainen Laserkaiverrus Kierrätyspuuhun

Haluatko tehdä rakkausboksistasi vieläkin erityisemmän? Lisää siihen henkilökohtainen laserkaiverrettu viesti kierrätyspuuhun.

8,50  LisääLisätty

Sydänkynttilä Vanha Roosa

Vanha roosa 8 cm. Jokainen kynttilä on valmistettu huolella ja rakkaudella.

8,50  LisääLisätty
Kyllä, haluan saada lisää rakkausvinkkejä!

Liity postituslistalle, niin saat ensimmäisenä parhaat tarjoukset ja uudet ideat rakkaidesi muistamiseen ja yllättämiseen.

Liity postituslistalle