Takaisin

”Kofeiini & Kofeiiniton Harmonia” -boksi

39,00 

”Kofeiini & Kofeiiniton Harmonia” -boksi on suunniteltu tarjoamaan sekä virkistäviä että rentouttavia makuelämyksiä. Mukana on lempeästi paahdettu rakkauskahvi, joka herättää aistit hellävaraisesti, ja kofeiiniton rooibos-tee, joka tuo rauhoittavan vastapainon päivän kiireille. Hunaja, tämän boksin puhdas ja luonnollinen herkku, korostaa erityisesti teen makua, tarjoten makean kosketuksen juomahetkiin. Lisäksi mukana on maitosuklaa-mansikka, joka on täydellinen kumppani kahville, tuoden makean säväyksen ja täydentäen kahvihetken. Tämä boksi on kuin makujen sinfonia, joka kietoo yhteen lempeät ja voimakkaat maut täydelliseen harmoniaan.

BOKSI SISÄLTÄÄ

1 x Kaffa Roasteryn Paahtimoista Rakkausboksin Oma Kahvi:
Aamut heräävät eloon lempeän paahdon ja täyteläisen maun ansiosta – täydellinen yhteisiin hetkiin.
1 x ChocoSomnian Rakkaussuklaa:
Jokainen pala on kuin rakkaudenosoitus – sydämen lämpöä suklaan muodossa.
1 x Rakkausboksin Pohjois-Savon Hunaja
Sataprosenttinen luonnontuote, joka tukee mehiläisten pölytystyötä – makea lisä aamiaispöytääsi ja samalla ekologinen valinta.”
1 x ”Rakkausboksin Théhuoneen Appelsiini-Kaktus Rooibos Tee:
Tämä teesekoitus vie sinut makumatkalle kaktusviikunan, apelsiinin ja papajan seuraan, tarjoten samettisen pehmeän ja kofeiinittoman nautinnon – täydellinen rauhoittaviin hetkiin.”

Lisätietoa tuotteista

Kaffa Roasteryn Paahtimoista Rakkausboksin Oma Kahvi 250g: Tämä Rakkausboksi.fi:n oma kahvisekoitus on suunniteltu erityisesti sinulle, tarjoten lempeää voimaa ja lämmintä lohtua jokaiseen kupilliseen. Kahvimme on kuin suklaan ja sametin syleily, joka sointuu yhteen niin mustana kuin maidollakin. Täyteläinen tamarindin maku yhdistettynä sokerimaiseen makeuteen luo syvän, mutta pehmeän makuelämyksen. Tumma paahto ilman kitkerää jälkimakua, täynnä pirteyttä ja luonnonläheistä täyteläisyyttä. ”Lempeä Voima” -nimellä tunnettu kahvimme on kuten äitikarhu: ulkoisesti pehmeä ja halattava, mutta sisäiseltä voimaltaan herättävä.

Choco Somnia Rakkaussuklaa n.70g: Tämä maitosuklaa-mansikkaherkku on kuin sydämen sykähdyksiä kätkettyinä konvehtien muotoon. Jokainen pala kertoo tarinan ystävyydestä ja lämmöstä, tuoden lohtua, iloa ja ymmärrystä hetkiin, jolloin tarvitsemme niitä eniten. Choco Somnian Rakkaussuklaa on kuin lempeä halaus, joka piristää päivääsi ja tuo hymyn huulillesi. Ja kun nautit tästä herkusta, osallistut samalla rakkauden teoilla suurempaan hyvään: osa tuotteen tuotosta lahjoitetaan Rakkausboksi.fi:n hyväntekeväisyyskohteeseen, levittäen iloa ja rakkautta vieläkin laajemmalle.

Rakkausboksin Théhuoneen Appelsiini-Kaktus Rooibos Tee : on kofeiiniton teesekoitus, joka vie sinut makumatkalle eksoottisten makuja maailmaan. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä kaktusviikunaa, raikasta apelsiinia ja makeaa papajaa, rikastettuna hienovaraisella lakritsijuurella, luo tasapainoisen ja samettisen pehmeän makuelämyksen. Tämä tee on suunniteltu hemmottelemaan aistejasi ja tarjoamaan rauhoittavia hetkiä, tehdessäsi arjesta erityistä. Erinomainen valinta niille, jotka arvostavat herkullisia, terveellisiä ja kofeiinittomia vaihtoehtoja. Nauti yksin tai jaa rakkaasi kanssa, luoden yhdessä unohtumattomia hetkiä.

Rakkausboksin Pohjois-Savon Hunaja on puhdas, sataprosenttinen luonnontuote. Tämä hunaja ei ole vain makea lisä aamiaispöytääsi, vaan se on myös ekologinen valinta, joka tukee pölyttäjien elintärkeää työtä. Mehiläiset, jotka keräävät nektarin hunajaksi, vierailevat tuhansissa kukissa vain yhden kilon hunajaa varten, ja näiden ahkerien pölyttäjien ansiosta 75-85% maailman kasveista saa uutta elämää. Nauttimalla tätä hunajaa, et ainoastaan nauti sen luonnollisesta makeudesta, vaan myös osallistut aktiivisesti ekologisen tasapainon ylläpitämiseen.

Kysymyksiä tilaukseen liittyen?

Katso usein kysytyt kysymykset

Tuotearvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Samankaltaisia tuotteita

Black Box – ”Hevimpi Juttu”

Tämä boksi on kuin raskaan musiikin sydäntä sykähdyttävä riffi – voimakas, syvällinen ja unohtumaton. Black Box - "Hevimpi Juttu" on suunniteltu niille, jotka etsivät intensiivisiä makuelämyksiä ja nauttivat elämän tummista sävyistä.

58,00  LisääLisätty

Ystävyyden Lempeä Lämpö -boksi

Tässä boksissa yhdistyvät suomalaisen käsityön taidonnäytteet ja sydämen lämpö. Ystävyyden Lempeä Lämpö -boksi sisältää kolme huolella valittua tuotetta, jotka tuovat iloa ja hemmottelua Ystävänpäivään.

29,00  LisääLisätty

Ensirakkaus boksi

Koe ensirakkauden kihelmöivä jännitys uudelleen ensirakkaus Boksilla – jossa jokainen tuote – suklainen lämpö, maailmanluokan lakritsi, ja Suomalainen suolasaippua – luo yhteisen, makujen ja aistien juhlan, joka hemmottelee ja hoivaa sekä kehoa että mieltä.

58,00  LisääLisätty

Ystävyyden Sydänsävel -boksi

Ystävyyden Sydänsävel -boksi on kuin lämmin halauksesi ystävällesi, täynnä huolella valittuja, kotimaisia tuotteita ja pientä ekstraa.

39,00  LisääLisätty
Kyllä, haluan saada lisää rakkausvinkkejä!

Liity postituslistalle, niin saat ensimmäisenä parhaat tarjoukset ja uudet ideat rakkaidesi muistamiseen ja yllättämiseen.

Liity postituslistalle